Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στις 2:15 περίπου στους Γόμφους, όταν δύο επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό. 

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος άνδρας κινούμενο στην περιφερειακή οδό των Γόμφων με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Μουζάκι, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο από την αντίθετη κατεύθυνση, με οδηγό μια 52χρονη και συνεπιβάτιδα μία 74χρονη γυναίκα, η οποία μετά την σύγκρουση εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύλης για τον απεγκλωβισμό της. 

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο της 52χρονης εξετράπη της πορείας του, καταλήγοντας σε παρακείμενο χωράφι. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pylinews.gr, η σύγκρουση των αυτοκινήτων σημειώθηκε σε ένα σημείο, στο οποίο έχουν συμβεί μέχρι σήμερα αρκετά τροχαία ατυχήματα. Στον κόμβο που βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο, με την πιο συχνή αιτία να είναι η παραβίαση του STOP που υπάρχει στις δυο πλευρές της Περιφερειακής Οδού, με την μεγάλη ευθεία να ξεγελά τους οδηγούς.

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Τρικάλων, το οποίο και μετέφερε τις δύο κυρίες στο ΓΝ Τρικάλων για περαιτέρω έλεγχο και φροντίδα.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια & τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.