Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας φέρνει σε επαφή με τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα κοντά στον Ν.Δ και απέναντι από τον Χείρωνα μπορεί να νιώσετε ένα είδος κόπωσης ή να μην έχετε τη διάθεση για πολλές δραστηριότητες. Δώστε χώρο στον εαυτό σας και ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται απέναντί σας φέρνοντας ζητήματα σχέσεων στο τραπέζι προς διερεύνηση. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες την ίδια στιγμή που σέβεστε τις ιδιαιτερότητες των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας και νοιάζεστε.      

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα στηρίζουν από προχτές το απόγευμα οτιδήποτε κάνετε για να ομορφύνετε και να δημιουργήσετε ένα πιο βιώσιμο καθημερινό περιβάλλον γύρω σας. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση και δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και με ρεαλιστικές προσδοκίες.   

Για τους Διδύμους, το πλανητικό σκηνικό από προχτές το απόγευμα φέρνει ευκαιρίες για να προχωρήσετε εγχειρήματα τα οποία σας ενδιαφέρουν άμεσα. Η ανάγκη ελευθερίας κινήσεων αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα έντονη γιαυτό μείνετε σε μια δημιουργική οδό έκφρασης.   

Για τους Καρκίνους, προσωπικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια ενδέχεται να είναι κινητοποιημένα από προχτές, ζητώντας την συμμετοχή σας. Σταθείτε όσο μπορείτε σε αντικειμενικά δεδομένα ακόμη και αν τα συναισθήματά σας είναι μπερδεμένα.   

Για τους Λέοντες, το πλανητικό σκηνικό από προχτές είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να περάσετε τα μηνύματά σας στους ανθρώπους γύρω σας. Μείνετε στην κατεύθυνση της επιλογής σας και δώστε χώρο σε επαφές και συζητήσεις οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά.  

Για τους Παρθένους, θέματα αξιών ενδέχεται να σας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες προσπαθώντας να βρείτε λύσεις μέσα από διάφορες σκέψεις που κάνετε. Ευνοική ημέρα αν αποφασίσετε να συζητήσετε με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας και μετράει η γνώμη τους για εσάς αλλά προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση.    

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να εκφραστείτε και να προβάλετε τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας στον κόσμο γύρω σας. Χρησιμοποιήστε διπλωματική στάση όπου νιώθετε πως με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε το στόχο που έχετε βάλει και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε με όποιον τρόπο μπορείτε.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες σκέψεις έχουν έρθει από προχτές το απόγευμα σχετικά με ζητήματα τα οποία έχουν προκύψει και χρειάζονται ενέργεια από μέρους σας για να προχωρήσουν. Η εύνοια υπάρχει, οπότε συνδυαστικά με την δική σας ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα ως έχουν, θα μπορέσετε να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα από προχτές είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά για κινήσεις οι οποίες σχετίζονται με τον κοινωνικό σας κύκλο. Καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία προκύπτει αυτή τη στιγμή ακόμη και αν νιώθετε ένα είδος κούρασης.

Για τους Αιγόκερους, ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας ή μια δραστηριότητα σημαντική για εσάς είναι κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή και παίρνουν αρκετή ενέργεια. Δράστε με υπομονή και υποχωρητικότητα όπου νιώθετε και εσείς πως αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και υποστηρικτικό στο αποτέλεσμα που προσδοκάτε να φέρετε.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα ευνοϊκές οι τελευταίες ημέρες για εσάς με νέες ιδέες και εμπνεύσεις να έρχονται υποστηρικτικά σε ζητήματα που έχουν προκύψει. Δώστε την δυναμική σας και οργανωθείτε κατά περίπτωση. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει όσο και αν νιώθετε κουρασμένη/ος.

Για τους Ιχθύες, ακόμη και αν δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη για πολλά πράγματα καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προτάσεις που γίνονται σήμερα. Από προχτές είναι η ενέργεια ευνοική για εσάς και θα βοηθηθείτε στο να μπορέσετε να βγείτε από τη ρουτίνα ή να κάνετε κάτι πολύ εποικοδομητικό για εσάς.