Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι επαγγελματοβιοτέχνες των Τρικάλων με συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, μπροστά στα γραφεία της Ομοσπονδίας ΕΒΕ.

Όπως αναφέρουν σε σχετικό δελτίο Τύπου: 

"Συνεδρίασε και πάλι εκτάκτως το Σάββατο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων γιατί η κυβέρνηση δείχνει να αγνοεί τα στοιχεία που η ίδια διαθέτει και τα οποία αποδεικνύουν ότι ένα σημαντικό τμήμα του ενεργού δυναμικού της ελληνικής οικονομίας, της μεσαίας τάξης αδυνατεί να ανταποκριθεί σε βασικές του υποχρεώσεις, έχει σημαντικές οφειλές προς το Δημόσιο, τις τράπεζες, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και έχει απωλέσει ρυθμίσεις οφειλών με άμεσο κίνδυνο τη λήψη καταδιωκτικών μέτρων εις βάρος του.

Η κυβέρνηση μάλιστα προκειμένου να στηρίξει τις επιλογές της και μη μπορώντας να μειώσει τη φοροδιαφυγή, χαρακτηρίζει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες φοροφυγάδες, και ταυτόχρονα χρησιμοποιεί αυθαίρετα ισοπεδωτικού χαρακτήρα κριτήρια και επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τον προσδιορισμό του τεκμαρτού φορολογικού εισοδήματος.

Για το λόγο αυτό όλοι εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας και καλούμε όλους τους συναδέλφους μας προτείνοντας και κλείσιμο καταστημάτων στη συγκέντρωση που θα γίνει την Τρίτη 5/12/23, στις 11 π.μ., στην Απόλλωνος 10 κάτω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας".