Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στην Ταβέρνα –ψησταριά «Ο ΜΑΚΗΣ» στην Πύλη παρουσία αρκετού κόσμου.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Δημήτριος Κατσαρός.

Χαιρετισμό έκαναν η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαριλένα Γκρέκου η οποία αρχικά καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα και τους υπόλοιπους επίσημους προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συλλόγου, τονίζοντας ότι η σημερινή γιορτή συνδυάζεται με χοροεσπερίδα ενώ υπάρχει λαχειοφόρος με αρκετά πλούσια δώρα.

Χαιρετισμό επίσης έκανε η βουλευτής Τρικάλων κ. Μαρίνα Κοντοτόλη και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο οποίος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και υγεία σε όλους δίνοντας συγχρόνως συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και στο Δ.Σ. του Συλλόγου για την όμορφη εκδήλωση που ετοίμασαν, θέλω να σας ευχαριστήσω που με τιμήσατε για μια ακόμα φορά να εκλεγώ Δήμαρχος μαζί με την δημοτική μου ομάδα, ο Δήμος Πύλης θα είναι πάντα δίπλα σας και θα σας στηρίζει.

Παρόντες επίσης εκτός του Δημάρχου Κώστα Μαράβα ήταν η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαρίνα Κοντοτόλη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας (Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων Θες/λίας Εμπορίας και Επιχειρηματικότητας), ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γόμφων κ. Αχιλλέας Γκουγκουμάτης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μάκης Παπαγεωργίου , κ. Παν. Τσόλας, η κ. Βάσω Παλλαντζά, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρίνα Πανάγου, οι πρώην Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος ,κ. Κων/νος Βοιτσίδης και ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Μανούρας.

Ακολούθησε γλέντι και χορός από την Ζωντανή λαϊκή ορχήστρα του Δημητρίου Αγνάτου.