Στα Στουρναρέικα για τη εορτή του Προφήτη Ηλία βρέθηκε την Πέμπτη, ανήμερα της εορτής του Προφήτη, ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας.
Στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται σε υψόμετρο 1100 μέτρων και σε ειδυλλιακό τοπίο, τελέστηκε από τον τοπικό εφημέριο Πατήρ Βρατσίστα Δημήτριο Θεία Λειτουργία, Λιτανεία της Εικόνας του Προφήτη Ηλία και Αρτοκλασία.
Χαιρετισμό και καλωσόρισμα έκανε η εορτάζουσα Πρόεδρος του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου «Τα Κούτσαινα» κα Πράπα Ηλιάνα. 
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας καλωσόρισε τους πολλούς επισκέπτες, τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και εξήρε την προσπάθεια των συλλόγων για την παραγωγή πολιτισμού, δεσμευόμενος πως ο δήμος θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης ανάλογων πρωτοβουλιών. Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Πηγής υπό του χοροδιδασκάλου κου Τζιμούρτου Κωνσταντίνου και τους ήχους δημοτικής ορχήστρας απέδωσε παραδοσιακούς χορούς.
Το Δήμαρχο Πύλης συνόδευαν η Πρόεδρος της Τ. Κ. Στουρναρέικων κα Λαμπρογεώργου Γεωργία, η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κα Οικονόμου Λαμπρινή, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Πανάγου Μαρίνα και ο δημοτικός σύμβουλος κος Αναγνώστου Βασίλειος.