Σημαντική αύξηση που υπολογίζεται ότι θα οδηγήσει τον τζίρο του 2023 στα 120 εκ. ευρώ, παρουσιάζουν οι τρέχουσες πωλήσεις της Intercomm Foods.

Η Λαρισινή επιχείρηση τροφίμων, η οποία το 2022 είχε κύκλο εργασιών 104 εκ. ευρώ, ειδικεύεται κυρίως σε ελιά και κομπόστες φρούτων, ενώ ανήκει στις πλέον εξωστρεφείς επιχειρήσεις εξάγοντας το 99% των προϊόντων που παράγει.

Τα branded προϊόντα κατευθύνονται ως επί το πλείστο σε Ρωσία και Ρουμανία, ενώ τα ιδιωτικής ετικέτας κυρίως σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία. Συνολικά διαθέτει δίκτυο πωλήσεων σε 30 χώρες του εξωτερικού.

Η θεσσαλική εταιρεία συμμετείχε και φέτος στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και χυμών της Βόρειας Αμερικής, την 67η “SUMMER FANCY FOOD SHOW”, δίνοντας το στίγμα των μελλοντικών εξελίξεων στον αγροδιατροφικό τομέα και πραγματοποιώντας ουσιαστικές επαφές με επιχειρηματίες του εξωτερικού.

Την έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Center της Νέας Υόρκης (25-27 Ιουνίου 2023) επισκέφτηκαν περισσότερα 30.000 άτομα.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr