Η παροχή υψηλών υπηρεσιών στην πρωτοβάθμια υγεία για όλους τους δημότες του Δήμου Πύλης, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στην νέα θητεία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  κας Χαράς Καλιώρια.

Για το σκοπό αυτό ξεκίνησε επαφές με τους αρμόδιους παράγοντες, επισκεπτόμενη τόσο  τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κο Ηλία Τσιαούση  την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, όσο και τον Υπεύθυνο Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Πύλης κο Ιωάννη Κουτσονάσιο, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.  

Κύρια κατεύθυνση που έχει δοθεί από την αρμόδια Αντιδημαρχία  είναι η κτηριακή αναβάθμιση και παροχή βελτιωμένης λειτουργικότητας σε όλα τα ακίνητα που φιλοξενούν τα Περιφερειακά και Εξυπηρετούμενα Ιατρεία σε όλη την έκταση του Δήμου Πύλης.

Το φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας για το ιατρικό προσωπικό και τους δημότες που απολαμβάνουν τις φροντίδες υγείας, είναι βασικός στόχος  και ελάχιστη υποχρέωση για τη νέα δημοτική αρχή.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  κα Χαρά Καλιώρα δήλωσε σχετικά… «προχωράμε σε παρεμβάσεις όπου χρειάζονται, ώστε οι κτηριακές υποδομές στις οποίες φιλοξενούνται τα Περιφερειακά και τα Εξυπηρετούμενα Ιατρεία του Δήμου Πύλης, να είναι άρτιες και λειτουργικές. Σε αγαστή συνεργασία  με την 5η ΥΠΕ και το Κέντρο Υγείας Πύλης διαμορφώνουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για το ιατρικό προσωπικό και  τους συνδημότες μας. Στεκόμαστε δίπλα τους με πράξεις».