Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας οργάνωσε για ακόμη μια φορά ο Όμιλος Βιοκαρπέτ σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Οι εργαζόμενοι των εταιριών της Βιοκαρπέτ και της Exalco ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διοίκησης του Ομίλου και έσπευσαν να προσφέρουν το πιο πολύτιμο αγαθό του ανθρώπου και να βοηθήσουν στο μείζων κοινωνικό θέμα αυτό της αντιμετώπισης της ανεπάρκειας αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλτρουισμού, αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο, αξίες που στηρίζουν έμπρακτα τόσο η Διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι του ομίλου Βιοκαρπέτ.

Αυτή τη φορά οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία συλλέγοντας 64 μονάδες αίματος! Περήφανα ο Όμιλος Βιοκαρπέτ θα συνεχίσει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και θα δίνει ελπίδα και ζωή στους συνανθρώπους της.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που καλύπτονται μέσω της αιμοδοσίας, ο Όμιλος Βιοκαρπέτ, εδώ και 31 χρόνια λειτουργεί την δική του Τράπεζα Αίματος και οργανώνει 2 φορές τον χρόνο την ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας.