Αντίστροφα μετρά το ρολόι για την έναρξη του φετινού Μύλου των Ξωτικών "Ο Μικρός Πρίγκηπας στον Πλανήτη των Χριστουγέννων", στην πόλη των Τρικάλων. Το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Ελλάδας, ανοίγει τις πύλες του ξανά και θα λειτουργήσει από τις 24 Νοεμβρίου 2023 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2024.

Ο Μικρός Πρίγκηπας θα φτάσει στον Πλανήτη των Χριστουγέννων στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, ανοίγοντας τον κύκλο της λειτουργίας του θεματικού πάρκου. 

Από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις στον χώρο του Μύλου με το χορευτικό ταξίδι από την Σχολή Xορού TERPSIS DANCE ACADEMY "We Are Dans.Er", στη 1 το μεσημέρι. Στις 5:30 το απόγευμα θα παρουσιαστεί "Ο Μικρός Πρίγκιπας στο Μύλο των Ξωτικών" από τις Αθηναϊκές Μαριονέτες, για να ακολουθήσει στις 7 το απόγευμα Party με τους Bliss show Band. 

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα γίνει η επίσημη έναρξη της διοργάνωσης, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά να δίνει το σύνθημα στις 6:30 το απόγευμα και
το πιο παραμυθένιο ταξίδι με τον "Μικρό Πρίγκιπα στον πλανήτη των Χριστουγέννων" ξεκινά!!! Ο Άη Βασίλης και τα Ξωτικά του υποδέχονται στον πλανήτη των Χριστουγέννων τον Μικρό Πρίγκιπα με τους αγαπημένους ήρωες να πρωταγωνιστούν σε μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης.
Το όμορφο Τριαντάφυλλο, ο μεγαλοπρεπής Βασιλιάς, o πιστός Φανανάφτης και η κομψή Αστρονόμος παρέα με τον Μικρό Πρίγκιπα ζωντανεύουν το πιο όμορφο παραμύθι των Χριστουγέννων.

Η μεγαλειώδης τελετή έναρξης με εκπαιδευτικές καλλιτεχνικές δράσεις και θεατρικά δρώμενα, θα κορυφωθεί με την μεγάλη συναυλία της Ζόζεφιν. 

trikalaenimerosi.gr