Ο ΑΟΤ πραγματοποίησε μια δυνατή εμφάνιση κόντρα στον Θεσπρωτό, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας και φτάνοντας δίκαια στη νίκη με 2-1, για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Τα Τρίκαλα μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 5’ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Σαμαντάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Νικολάου. Ο Νίκος Σκόνδρας ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τα Τρίκαλα πίεσαν για το γκολ και απείλησαν , στο 16’ όταν κεφαλιά του Γιάννη Σκόνδρα έφυγε μόλις άουτ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό σουτ του Σαμαντά αποκρούστηκε από τον Πάνου.

Στο 22’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα με τον Σαμαντά να πλασάρει αδύναμα πάνω στον Πάνου σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Στην πρώτη ουσιαστικά επίθεσή του στα καρέ του ΑΟΤ, ο Θεσπρωτός βρέθηκε μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Βιγιάλμπα στο 38’ κάνοντας το 0-1.

Ο ΑΟΤ πίεσε και πάλι και στο 44’ ο Μαλάκος το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη και στο 61’ ο Μπέκας βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Νίκο Σκόνδρα , αυτός τσίμπησε την μπάλα στην έξοδο του Πάνου και σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 64’ όταν ο Βασιλείου κινήθηκε ωραία από τα δεξιά βρήκε τον Σαμαντά στην καρδιά της άμυνας του Θεσπρωτού και ο μεσοεπιθετικός του ΑΟΤ με ψυχραιμία και προσποίηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.

ΑΟΤ (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Τζιώρας (90’ Μαγκούτης), Γιάννης Σκόνδρας, Μαλάκος (58’ Βασιλείου), Σαμαντάς, Μπραντίτσας (90’ Κοντογεώργος), Πατρώνης, Μπέκας, Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης (83’ Μαλακασιώτης)

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Πάνου, Αγγελούλης, Ορφανός (8’ λ. τρ. Ραπτόπουλος, 76’ Ράπτης), Νικολάου, Σάκκος, Παλαμούτσης, Τσιαφίτσας (76’ Νούσης), Μαντίκας (37’ λ. τρ. Κλεμέντε λ.τρ.), Μπουμπούκης, Βιγιάλμπα, Ροβίνας

liganews.gr