Μια μαγευτική βραδιά με υψηλού επιπέδου μουσική από την Λυρική Σκηνή θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στο φιλόμουσο κοινό της Καλαμπάκας. 

Την Κυριακή 27 Αυγούστου στον Πολιτιστικό χώρο ΚΕΓΕ Καλαμπάκας στις 9:30 το βράδυ τρεις υπέροχοι λυρικοί τραγουδιστές θα ερμηνεύσουν διάσημες άριες από σπουδαίες όπερες κι ειδικά διασκευασμένα τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο.

Ο Χριστόφορος Σταμπόγλης, διάσημος βαρύτονος με εμφανίσεις στις μεγαλύτερες όπερες της Ευρώπης και στην Μητροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης.

Η Άρτεμις Μπόγρη, κορυφαία Ελληνίδα μέτζο-σοπράνο, με συνεχή παρουσία στην Εθνική Λυρική Σκηνή και σε θέατρα της Ευρώπης.

Και φυσικά η δική μας Ματίνα Τσαρουχά που έρχεται στην Καλαμπάκα μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στο Λονδίνο όπου αναδείχθηκε σε διαγωνισμό κορυφαία νέα σοπράνο στην Αγγλία. Μάλιστα για το καλοκαίρι επιλέχθηκε να εμφανιστεί στο Ίδρυμα Αντρέα Μποτσέλι στην Φλορεντία, σε Γκαλά στο Μιλάνο καθώς και στο μεγαλύτερο φεστιβαλ της Αγγλίας το Oxford International Song Festival.

Στο πιάνο συνοδεύει ο σπουδαίος μουσικός Δημήτρης Γιάκας με καριέρα σε διάσημα διεθνή θέατρα και μακροχρόνια συνεργασία με την Εθνική Λυρική σκηνή.