Το Επιμελητήριο Τρικάλων συμμετείχε με συλλογικό περίπτερο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην 10ηέκθεση τροφίμων και ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition», που πραγματοποιήθηκε από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. 

Η φετινή ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχτηκε πλήθος παραγωγών προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen καθώς και εκπροσώπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων.

Στο συλλογικό περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, οι Τρικαλινές επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα μοναδικά προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν γευσιγνωσία σε εμπορικούς επισκέπτες. Επίσης, τους δόθηκε η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με επιλεγμένους ξένους επισκέπτες (HostedBuyers) οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την ποιότητα των τρικαλινών προϊόντων.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου συμμετείχαν οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

  1. ASKLIPIOS HERBS SPARKLING DRINKS
  2. ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ
  3. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ "Η ΣΑΜΑΡΙΝΑ"

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε επίσης, ένα πλούσιο πρόγραμμα επαγγελματικών σεμιναρίων με διακεκριμένους σεφ και επαγγελματίες των κλάδων στην ενότητα «Food Expert Stories».