Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στους Γόμφους στην πλατεία του Χωριού την Τρίτη 5/12 το βράδυ και ώρα 19.30, με πρωταγωνιστές τα παιδιά μέσα σε ένα κλίμα εορταστικό σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, δίνοντας ένα μήνυμα χαράς, ελπίδας, και αισιοδοξίας.

Την εκδήλωση οργάνωσαν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Πύλης, ο ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης, η Κοινότητα Γόμφων με την συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Γόμφων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων.

Χαιρετισμούς έκαναν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλης κ. Χρήστος Ζιάκας, ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας Γόμφων κ. Αθανάσιος Κιάφας, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Τ.Κ. Γόμφων κ. Γεώργιος Μαγκούτης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων κ. Άκης Κακάβας.

Ακολούθησε το άναμμα του Δέντρου μέσα σε μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό του χωριού.

Στην συνέχεια τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Γόμφων τραγούδησαν τα κάλαντα και διάφορους χριστουγεννιάτικους Ύμνους.
Προσφέρθηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου.