Ο Δήμος Μετεώρων, συνεπής στις δεσμεύσεις του για αλληλεγγύη και κοινωνική στήριξη, ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου για την έναρξη συγκέντρωσης βοηθημάτων για τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel.

Από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στο ΚΑΠΗ του Δήμου Μετεώρων 8.00 με 14.00 θα δέχεται:

•         Φαρμακευτικό υλικό.

•         Εμφιαλωμένα νερά και χυμούς.

•         Τρόφιμα μακράς διάρκειας, ξηρά τροφή: φρυγανιές,έτοιμα σνακ, μπισκότα, βρεφικές τροφές,βρεφικά γάλατα,κονσέρβες,γάλα εβαπορέ,ζυμαρικά, όσπρια

•         Είδη προσωπικής υγιεινής: σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μωρομάντιλα, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, πάνες βρεφικές, πάνες ενηλίκων, σερβιέτες,αντισηπτικά.

•         Απορρυπαντικά γενικής χρήσης: χλωρίνες, σκούπες, φαράσια, σακούλες απορριμμάτων.

Στόχος μας είναι να παράσχουμε άμεση βοήθεια στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα να δείξουμε πόσο ισχυρό είναι το δέσιμο και η αλληλοβοήθεια στην κοινότητά μας.

Καλούμε όλους τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τις οργανώσεις να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των πληγέντων από την κακοκαιρία.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρος Γ. Αλέκος τόνισε:

“Στις στιγμές που η φύση μας υπενθυμίζει την ανεξήγητη δύναμή της και τις αναπάντεχες προκλήσεις, η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η αγάπη για τον συνάνθρωπό μας αποδεικνύονται ως τα πιο δυνατά εργαλεία που έχουμε.”

Από το γραφείο του Δημάρχου