Στο χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Μετεώρων συγκεντρώνονται από το προσωπικό των κοινωνικών δομών του Δήμου, είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την κακοκαιρία και ανάλογα με τις ανάγκες που είναι καταγεγραμμένες διοχετεύονται.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, καθώς και τους επιχειρηματίες και συλλόγους της περιοχής να συνδράμουν στην ανακούφιση των πληγέντων.

Η συγκέντρωση των ειδών θα συνεχιστεί καθημερινά έως και τη Πέμπτη 14/09.

Το παρόν Δελτίο Τύπου θα επικαιροποιηθεί εκ νέου, αφού εκτιμηθούν τα δεδομένα και οι υπάρχουσες ανάγκες.

Συγκεντρώνουμε:

  • Απορρυπαντικά γενικής χρήσης: χλωρίνες, σκούπες, φαράσια, σακούλες απορριμμάτων, γάντια
  • Αντικουνουπικά
  • Φαρμακευτικό υλικό.
  • Εμφιαλωμένα νερά και χυμούς.
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας, ξηρά τροφή: φρυγανιές, έτοιμα σνακ, μπισκότα, βρεφικές τροφές, βρεφικά γάλατα, κονσέρβες, γάλα εβαπορέ,ζυμαρικά, όσπρια
  • Είδη προσωπικής υγιεινής: σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μωρομάντιλα, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, πάνες βρεφικές, πάνες ενηλίκων, σερβιέτες, αντισηπτικά.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να προσφέρουν κάτι το οποίο δε βρίσκεται στη λίστα, μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2432022997 και αφού αφήσουν τα στοιχεία τους να δηλώσουν την προσφορά τους που διαθέτουν για τους πληγέντες.

Εξακολουθεί να ισχύει η τηλεφωνική γραμμή 2432022995 καταγραφής αιτημάτων από το Βοήθεια στο Σπίτι  για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που βρίσκονται στις πληγείσες Δημοτικές ενότητες του Δήμου Μετεώρων.