Συνεχίζονται οι επισκέψεις στα όμορφα χωριά Γαρδίκι και Αθαμανία (Μουτσιάρα) από τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Απόστολο Σπαθή. Ο κ. Σπαθής ακούει τους Δημότες, συζητάει μαζί τους και προτείνει λύσεις στα προβλήματά τους. Επιπλέον, μοιράζεται τις ιδέες και τις προτάσεις του συνδυασμού "Πορεία στο μέλλον" και κατανοεί τη δυσαρέσκεια που αισθάνονται οι πολίτες απέναντι στην υπάρχουσα δημοτική αρχή. Είναι απογοητευτικό για πολλούς Δημότες να βλέπουν έργα που ξεκίνησαν πριν από χρόνια, να μην έχουν ολοκληρωθεί και να αγνοούνται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Ο ρόλος της δημοτικής αρχής πρέπει να είναι υποστηρικτικός, να ακούει τις ανάγκες των κατοίκων και να δρα ενεργά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων.

Η πρόταση "Πορεία στο μέλλον", έχει μια δυναμική προοπτική για το μέλλον του Δήμου μας. Θα μπουν τα θεμέλια μιας νέας προσέγγισης, με στόχο την ανάπτυξη, τη διαφάνεια, τον διάλογο και την αποτελεσματική δράση.

Ο κ. Σπαθής είναι διατεθειμένος να ακούσει τον κάθε Δημότη ξεχωριστά και να τον υποστηρίξει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Να εργαστεί μαζί του για την εύρεση λύσεων. Κατανοεί όλες τις ανάγκες και κυρίως αυτές για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας, άθλησης και δημόσιων υποδομών. Η ψήφος όλων των κατοίκων είναι η ευκαιρία να διαμορφώσουν το μέλλον του τόπου τους. Ο τόπος χρειάζεται μια νέα πορεία προς ένα καλύτερο αύριο.