Λύση στις εποχικές ανάγκες που παρουσιάζονται στο Δήμο Φαρκαδόνας αναμένεται να δώσει η πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Ήδη οι ανάγκες όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη αυξάνονται και απαιτείται η πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων που θα ριχτούν στην μάχη της αντιμετώπισης.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας εκτιμώντας τις ανάγκες αιτήθηκε κατά το παρελθόν από το υπουργείο Εσωτερικών την πρόσληψη προσωπικού. Μετά το πράσινο φως που έλαβε δρομολόγησε την διαδικασία μέσω της υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων. Στη παρούσα φάση αναμένει την ένταξη στο εργατικό δυναμικό 11 υπαλλήλων που θα απασχοληθούν με 8μηνες συμβάσεις.

Ήδη στο Δήμο Φαρκαδόνας βρίσκονται οι λίστες με σειρά κατάταξης όλων εκείνων που κατέθεσαν την αίτηση επιδιώκοντας να απασχοληθούν με συμβάσεις στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

Οι λίστες περιλαμβάνουν τις ειδικότητες ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων με Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου, ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων χωρίς Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου και ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (Συνοδών Απορριμματοφόρων).

Στις ειδικότητες ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων με Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου θα προσληφθεί 1 άτομο, ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων χωρίς Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου 2 άτομα και 8 άτομα στην ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία ειδικότητα κατατέθηκαν και οι περισσότερες αιτήσεις. Οι επιτυχόντες βάσει της λίστας σειράς κατάταξης θα υπογράψουν τις συμβάσεις τους στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.