Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Τρικάλων (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων), που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου με την παρουσία πλήθους φίλων του Θεραπευτηρίου.
Οι μαθητές της Χορωδίας του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους και με την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας μουσικής κ. Ευαγγελίας Κίτρου,τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα και με τις ζεστές τους παιδικές φωνές απήγγειλαν ποιήματα των ημερών,μεταφέροντας στους περιθαλπόμενους και σ’ όλους τους παρευρισκόμενους το εορταστικό πνεύμα και την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών.
Τη σκυτάλη κατόπιν πήραν οι χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων υπό την καθοδήγηση του κ. Παναγιώτη Μάνου, που με μοναδικό τρόπο και χάρη παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, συνεπαίρνοντας και συμπαρασύροντας στον χορό πολλούς από τους παρευρισκόμενους και τους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Χρήστος  Σιμορέλης, ο πρώην Διοικητής του Θεραπευτηρίου κ. ΙωάννηςΡετζιάς και ο υπεύθυνος Διοίκησης του Παραρτήματος Π. Ραχιώτης, οι οποίοι και αναφέρθηκαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και την ανθρωπιστική προσφορά και το ρόλο που επιτελεί το Θεραπευτήριο Τρικάλων στις σημερινές δύσκολες κοινωνικές συνθήκες.