Όλα προϊδεάζουν ότι και οι εφετινές Κυριακές με τον Α.Ο.Τρίκαλα θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Ελευσίνιος επιχειρηματίας που βρέθηκε στα μέρη μας από το πουθενά, σαν τον Αϊ Βασίλη του παραμυθιού από την καμινάδα, δεν δείχνει να περιβάλλεται από τόσα …Ελευσίνια μυστήρια όσα θέλουν να του προσάψουν οι εδώ ανταγωνιστές του.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζουμε. Όμως τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν να είναι θετικά.

Ποια είναι αυτά; 

-Υψηλή επαγγελματική οργάνωση για τα στάνταρ μιας ομάδας football league όπως είναι τα Τρίκαλα. 

-Πληρωμές των άμεσων αναγκών του συλλόγου με χρήματα και όχι με το …στόμα. 

-Όραμα ανόδου το οποίο συνοδεύεται από υψηλό μπάτζετ, καθώς λέγεται ότι μόνο το ετήσιο συμβόλαιο του τερματοφύλακα Διονύση Χιώτη φτάνει τις 80.000 ευρώ.

- Υπόσχεση για μέριμνα του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα ο οποίος θα αποτελέσει τη μήτρα από την οποία θα γεννηθούν ντόπιοι ποδοσφαιριστές στο μέλλον.

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο που όλοι μας αγαπάμε είναι άρρωστο. Οι πολύ σοβαροί παράγοντες των μεγάλων ομάδων αποτραβήχτηκαν εδώ και καιρό, γιατί ενώ έβαζαν λεφτά οι οπαδοί τους έβριζαν επειδή δεν …έβαζαν κι΄άλλα. Λίγοι απέμειναν και τολμούν ακόμα επενδύοντας χρήματα στο τόπι με την ελπίδα ότι η «επένδυσή» τους στο μέλλον θα αποδώσει. 

Υπό την έννοια λοιπόν αυτή, του ποδοσφαιρικού επενδυτή, ο «άγνωστος» κ. Γιαλιάς είναι καλοδεχούμενος γιατί είναι αυτός που έσωσε την ομάδα από τον αφανισμό και ως εκ τούτου έχουμε υποχρέωση να τον στηρίξουμε.

Μήπως άλλωστε υπήρχε κάποιος καλύτερος εδώ γύρω και δεν το ξέραμε;…

Κώστας Τόλης