Ανοιχτή εορταστική εκδήλωση, για την στήριξη των τοπικών προϊόντων, της τοπικής παραγωγής και της τοπικής αγοράς, διοργάνωσε το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο της δράσης "meteorisimo" και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων και το Δήμο Τρικκαίων.
Τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα μας, είναι προϊόντα εγνωσμένης αξίας και ποιότητας, είναι κομμάτι του τόπου μας και αποτελούν έναν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.
Το "meteorisimo", επισημαίνεται από το Επιμελητήριο Τρικάλων, κρύβει μέσα του μια φιλοσοφία ζωής, αναφέρεται στον τρόπο ζωής των τρικαλινών, όπου το φαγητό περικλείει μια μακρά παράδοση. Τοπικά προϊόντα, γαστρονομία, φιλοξενία ενώνονται σε μια μοναδική εμπειρία. Τονίζεται ακόμα πως είναι γαστρονομία, είναι παράδοση, είναι μια απολαυστική διατροφή, με συνταγές που φτάνουν στις μέρες μας μέσα από την μακραίωνη παράδοση του τόπου μας, αλλά και με σύγχρονες δημιουργικές παρεμβάσεις, φτιαγμένες πάντα με αγνά τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Στο χώρο της κεντρικής πλατείας των Τρικάλων ντόπιοι και επισκέπτες (φωτογραφία www.ideesmag.gr) από άλλες περιοχές της χώρας, απόλαυσαν τα τοπικά προϊόντα, στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης.