Παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα το ψηφοδέλτιο «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά» στο νομό Τρικάλων παρουσίας του Νίκου Χρυσόγελου, υποψηφίου στη Β’ Αθηνών και συν-επικεφαλής του σχήματος.

Όπως ανέφερε ο ομιλητής «στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου υπάρχει μια εναλλακτική πρόταση για όσους και όσες θέλουν και ελπίζουν να αλλάξουν οι πολιτικές και η κυβέρνηση προς προοδευτική κατεύθυνση, η αλλαγή αυτή να βασίζεται στο ρεαλισμό και στο όραμα, σε συνεκτικές κοινωνικές-οικονομικές και οικολογικές λύσεις και σχέδιο, όχι σε συνθήματα ή υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν».

Συμπλήρωσε ότι οι «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά» έχουμε ξεκάθαρη πρόταση για τις 25 Ιανουαρίου και την επόμενη μέρα. Μετέχουμε στο ρεύμα που επιδιώκει μια προοδευτική, κοινωνική, οικολογική αλλαγή».

Κλείνοντας ανέφερε ότι «η συνεργασία των Πράσινων και της Δημοκρατικής Αριστεράς, είναι στρατηγική επιλογή πλέον, δεν αφορά μόνο τις εκλογές αλλά πάει πέρα από τις εκλογές. Επιδιώκουμε να αναπτυχθεί ένας χώρος που θα έχει στέρεες προγραμματικές βάσεις, δεν θα περιπλανιέται από εδώ και εκεί, και θα προσφέρει λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας με όποια εκλογική δύναμη και να έχει».
Στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό μετέχουν οι:

-Aγγέλης Αθανάσιος,επιχειρηματίας

-Μπάρδα Ελένη, βρεφονηπιοκόμος

-Ντάκου Στυλιανή (Στέλλα), αγρότισσα

-Παπαγεωργίου Χρήστος, ιδιωτικός υπάλληλος

-Παπαγιάννη Παρασκευή, παιδαγωγός-συγγραφέας

-Ταγαρίδης Νικόλαος, συνταξιούχος έμπορος