«Οργώνει» κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας συναντώντας και συνομιλώντας με εκατοντάδες συμπολίτες του. Oπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε την Οιχαλία και τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας, συνοδευόμενος από τον πρώην Δήμαρχο Θανάση Ζιώγκο και Προέδρους τοπικών Κοινοτήτων, όπου μετέφερε το μήνυμα νίκης που διαμορφώνεται για τη Νέα Δημοκρατία. Ο ίδιος τόνισε πως «ζητούμε εντολή τετραετούς θητείας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την αλλαγή στην Ελλάδα. Ζητούμε ισχυρή εντολή για αποκατασταθεί η σταθερότητα στη χώρα η οποία δεν έχει την πολυτέλεια να περιέρχεται στην περιδίνηση συνεχών πρόωρων εκλογικών αναμετρήσεων».

Ο κ. Λιούτας, μιλώντας σε αγρότες της περιοχής χαρακτήρισε εθνικό το αγροτικό πρόβλημα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «για να υπάρχει ισχυρή Ελλάδα, πρέπει να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, για να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, πρέπει να υπάρχει ισχυρός πρωτογενής τομέας», υπογραμμίζοντας ότι «το φορολογικό των αγροτών δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό γιατί θα αφανίσει τον πρωτογενή τομέα συμπαρασύροντας και τους άλλους παραγωγικούς κλάδους της χώρας».

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε κάθε σταθμό της περιοδείας του, δεν παραλείπει να απευθύνει προσκλητήριο συμμετοχής των φίλων της Νέας Δημοκρατίας στη μεγάλη προεκλογική ομιλία του  Προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 7:30 το απόγευμα στην Λάρισα.