Μια από τις ιστορικές καθηγήτριες στην Τρικαλινή εκπαίδευση, η  Λεμονιά Κουτσαμπελούλη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. Υπήρξε γυμνάστρια και συνέβαλε καθοριστικά στην αθλητική διάπλαση χιλιάδων νέων αλλά και αρκετών αθλητών της εποχής. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή  στις 11.30 π.μ., από τον Μητροπολιτικό Ιερό  Ναό  Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Αφήνει πίσω τα παιδιά της, Στέργιο Κουτσαμπελούλη, Νίκο και Άννα Κουτσαμπελούλη, Άκη και Ευτυχία Κουτσαμπελούλη και εγγόνια. Η σορός της θα μεταφερθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό  Αγίου Νικολάου Τρικάλων μισή ώρα πριν την κηδεία.

Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄ Νεκροταφείου Τρικάλων. Αντί στεφάνων τα χρήματα θα δοθούν σε Ευαγή Ιδρύματα.

Χθες έφυγε, επίσης, από τη ζωή μια ακόμα ηλικιωμένη Τρικαλινή που είχε μια άλλη σχέση με τον τοπικό αθλητισμό. Είναι η Αγλαΐα Παπαχρήστου, η γυναίκα που έφερε στη ζωή τον παλιό πρωταθλητή και βαλκανιονίκη Χρήστο Παπαχρήστο.

Πέθανε στα 88 της και κηδεύεται το απόγευμα στις 4 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής. Αφήνει πίσω της τα παιδιά της Χρήστο και Παναγιώτα και εγγόνια.

Το trikalaenomerosi.gr απευθύνει τα συλλυπητήρια του στις δύο οικογένειες.