Με μια μεγαλοπρεπή τελετή στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στα Τρίκαλα, έπεσε το βράδυ της Παρασκευής η αυλαία των εκδηλώσεων της ΤΥΡΑΣ για τα 30 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης της εταιρείας.

Την εκδήλωση τίμησαν περίπου δύο χιλιάδες καλεσμένοι οι οποίοι κατέκλυσαν το χώρο του πάρκινγκ των φορτηγών του εργοστασίου, ο οποίος είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση.

Η γιορτή διεκδικεί αναμφίβολα βραβείο ιδιαίτερα υψηλής οργάνωσης, καθώς όλοι οι καλεσμένοι ήταν καθήμενοι σε 250 ροτόντες των 8 ατόμων, με τους σερβιτόρους να καλύπτουν το σέρβις σε ρυθμούς ενός καλού ρεστοράν, με ψητά της ώρας και άλλα εδέσματα.

Τους καλεσμένους οι οποίοι οδηγούνταν στο χώρο βαδίζοντας σε κόκκινο χαλί, υποδέχονταν, πάνω σε μια πελώρια εξέδρα, η πολυμελής ορχήστρα των Χάλκινων από την Κοζάνη, υπό τους ήχους των οποίων χορευτικά τμήματα έδιναν την δική τους παράσταση.

Τέσσερα Video Wall μετέδιδαν εικόνες από την εξέδρα και τους λοιπούς χώρους τις οποίες κατέγραφαν σταθερές και ασύρματες κάμερες από το συνεργείο που διαθέτει παλιός καμεραμάν του MEGA στη Λάρισα. Πραγματικό σκηνικό υπερπαραγωγής.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η προβολή των ασπρόμαυρων οικογενειακών φωτογραφιών από τη ζωή της οικογένειας του Στέργιου Σαράντη, με τους γονείς, τα παιδιά και την επιχείρηση στην πορεία του χρόνου μέχρι σήμερα. 

Ακολούθησε χαιρετισμός από τους Τάκη και Μιχάλη Σαράντη, συνοδευόμενους στην εξέδρα από τα έξι νεώτερα μέλη των οικογενειών τους που αποτελούν και το μέλλον της επιχείρησης.

Το γλέντι, με τις μελωδίες από το μπουζούκι του Λίνου, κράτησε μέχρι… πρωίας αφήνοντας σε όλους μια γλυκιά επίγευση για την επιτυχία δύο παιδιών της πόλης που ξεκίνησαν για το μεροκάματο και έφτασαν, σε μια πορεία τριάντα χρόνων, να δημιουργήσουν έναν όμιλο με πέντε εργοστάσια και 1150 εργαζόμενους…

Κ.Τ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΤΥΡΑΣ τριαντάρησε!

Δωρεά 500.000 από την ΤΥΡΑΣ για κοινωνικούς σκοπούς

Η ΤΥΡΑΣ μέσα από την πορεία των τριάντα χρόνων

Περιβαλλοντική ευαισθησία από την ΤΥΡΑΣ Α.Ε.(ΕΙΚΟΝΕΣ)