Το Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στάθηκε κι εφέτος αρωγός στις οικογένειες που εξυπηρετεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς προσφέροντάς τους τρόφιμα και άλλα είδη, για υλική και ηθική συμπαράσταση.
Από την προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσαν να απέχουν όλοι εκείνοι που τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς συνδράμουν το Τμήμα τις άγιες αυτές ημέρες.
Συγκεκριμένα, με την συνεισφορά της Αστυνομικής Δ/νσης Τρικάλων που παρέδωσε στο Τμήμα σημαντική ποσότητα τροφίμων, παιχνιδιών και ιματισμού, της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, των κρεοπωλείων ΚΑΛΛΙΑΓΡΑ, ΝΟΥΛΑ και ΜΑΛΙΚΙΩΣΗ, των επιχειρήσεων ΑΦΟΙ ΜΑΤΗ, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, ΒΙΟΣΑΛ και των Εκπαιδευτηρίων ΑΘΗΝΑ καθώς και του Νηπιαγωγείου Παλαιομονάστηρου, περισσότερα από 120 δέματα συσκευάστηκαν και διανεμήθηκαν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Ιδιαίτερα σημαντική η συνεισφορά συμπολίτισσας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της και προσέφερε τρόφιμα για 65 οικογένειες.
Επίσης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης χριστουγεννιάτικης επίσκεψης στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, η Εφορεία Εθελοντών νοσηλευτικής προσέφερε δώρα και γλυκίσματα στους περιθαλπόμενους.