Το αντίπαλο δέος των γνωστών αλυσίδων Καφέ, Mikel και Bruno, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στο χώρο του franchise, φιλοδοξεί να γίνει μια καινούρια επιχειρηματική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια και αυτή από Λάρισα. Πρόκειται για τα Sicily cafe, που σήμερα διαθέτουν 12 καταστήματα, τα περισσότερα στη Λάρισα, και όπως αναφέρουν στον επίσημο ιστότοπό τους, θεωρούν ότι ο καφές αποτελεί βασική ανάγκη του συντριπτικού ποσοστού των Ελλήνων.

Η είδηση για τα Τρίκαλα είναι ότι η φιλόδοξη αυτή επιχειρηματική προσπάθεια προέρχεται από έναν γνωστό Τρικαλινό, τον παλιό ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ Σούλη Αναστασίου, αδερφό του αντιδημάρχου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στη γειτονική πόλη.

Η αλυσίδα του Αναστασίου ανήκει στην κατηγορία των Street Καφέ, καταστήματα ανοικτά στο δρόμο και στους περαστικούς, ιδανικά για μια σύντομη στάση για έναν καφέ. Απευθύνονται στον σύγχρονο καταναλωτή του οποίου η μέρα χαρακτηρίζεται από ταχείς ρυθμούς, τον επιχειρηματία ή τον υπάλληλο που θέλει να απολαύσει το ρόφημά του on the go ή στο χώρο του. Η φιλοσοφία των Sicily, όπως  την περιγράφουν στην ιστοσελίδα τους, βασίζεται στο τρίπτυχο «Διαφοροποίηση – Άριστες πρώτες ύλες – Σεβασμός στον καταναλωτή». Η αλυσίδα, πριν μερικούς μήνες, άνοιξε στη Λάρισα και το πρώτο Container café στην Ελλάδα, στην Ηρώων Πολυτεχνείου, παρέχοντας ταυτόχρονα μια ακόμα διαφοροποιημένη επενδυτική πρόταση.

Δεν αποκλείεται σύντομα να τα δούμε και στα Τρίκαλα…

Χ.Α.