Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την Προεδρία της ΝΔ, ανακοίνωσε σήμερα από το STAR Κεντρικής Ελλάδας ο βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας.

Η δήλωση του Τρικαλινού είναι αναμενόμενη, ειδικά μετά τις ολιγοήμερες διακοπές που πέρασε στο Κοπαόνικ της Σερβίας με τους Κώστα Καραμανλή και Ευριπίδη Στυλιανίδη, βασικούς υποστηρικτές της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη. 

Η δήλωση του Κ. Σκρέκα έχει ως εξής:

«Προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι η Ν.Δ. θα βγει πολύ ενδυναμωμένη από αυτή την δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή νέου αρχηγού.

Η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη φάση είχα επιλέξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο είχα στενή φιλία και συμφωνούσα με πολλά πράγματα από αυτά τα οποία έλεγε.

Στην τελική ευθεία η Ν.Δ χρειάζεται πραγματική αναδιοργάνωση, καθαρές θέσεις και πάνω από όλα, ενωμένη απόλυτα, να διευρύνει την λαϊκή της βάση και πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση, την τελική ευθεία, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι εκείνος ο οποίος καλύτερα μπορεί να οδηγήσει τη Ν.Δ. στη νέα της πορεία και χωρίς διάθεση καθοδήγησης ή ποδηγέτησης της λαϊκής βούλησης της βάσης της Ν.Δ. εγώ προσωπικά θα ψηφίσω τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις εκλογές της Κυριακής».