Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού του ρέματος που ξεκινά από τα Πλατάνια υπό την επίβλεψη των Αντιδημάρχων Καλαμπάκας κ. Κων/νου Ράντου και Δημητρίου Βουρλίτση. Το συγκεκριμένο ρέμα διασχίζει ένα μεγάλο μέρος του χωριού και καλό είναι όλοι, κάτοικοι και φορείς να φροντίζουμε για την καθαριότητα , ώστε να μην περιέλθει σ΄ αυτήν την κατάσταση. Μετά το πέρας των εργασιών στη Διάβα θα ακολουθήσει ο καθαρισμός του ρέματος στο Καστράκι.
Στόχος του Δήμου Καλαμπάκας είναι , όχι μόνο ο καθαρισμός των  ρεμάτων και η αλλαγή της όψης τους στα σημεία παρέμβασης, αλλά και ένα μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας, ευθύνης και αλλαγής νοοτροπίας και συμπεριφοράς απέναντι στην καθαριότητα απέναντι στο περιβάλλον.
 Γιατί η καθαριότητα της πόλης και των  χωριών , το Περιβάλλον τους  και το νοικοκύρεμά τους είναι αδιαπραγμάτευτα, υπόθεση όλων μας. 
Επίσης συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των οδών του Ανατολικού Τομέα του τμήματος του Νέου Σχεδίου Πόλης που υπέστησαν καταστροφές λογω των καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών υπό την επίβλεψη των Αντιδημάρχων κ. Κων/νου Ράντου και Δημητρίου Βουρλίτση προκειμένου να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση.