Μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεών του με το έργο «Ο Αριστοφάνης, ο Πλούτος και η… Ανακύκλωση» και τη ζεστή ανταπόκριση που έτυχε, το «Ονειρόδραμα» του Μεταθεάτρου, συνεχίζει τις παραστάσεις κουκλοθεάτρου με νέα έργα.
Κάθε Σάββατο στις 06.30 το απόγευμα ο… κουκλοθίασος του Μεταθεάτρου φέρνει κοντά μας μια σειρά παραστάσεων με το γενικό τίτλο «Οι κούκλες με τα παραμύθια».
Κάθε Σάββατο θα παρουσιάζεται για τους μικρούς και μεγάλους θεατές ένα διαφορετικό παραμύθι από την Τοπική, την Ελληνική αλλά και την Παγκόσμια παράδοση, σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν οι μικρότερες ηλικίες με το μαγικό χώρο της φαντασίας και της μάθησης.
Το ξεκίνημα των παραστάσεων γίνεται το ερχόμενο Σάββατο στις 06.30 το απόγευμα, με το παραμύθι των αδελφών Γκριμ « Το Ξωτικό και η Μυλωνού».
Οι παραστάσεις ενδείκνυνται για παιδιά από 5 έως 10 χρονών και η γενική είσοδος είναι 3 ευρώ. Μετά την κάθε παράσταση, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη δραματοποίηση των παραμυθιών, να ερμηνεύουν ρόλους να κατασκευάζουν τις δικές τους κούκλες αλλά και να αλλάζουν την ιστορία ανάλογα με τη δική τους προσωπική φαντασία!
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο 698 37 96 504.