Μία γιορτινή εκδήλωση με τη συμμετοχή του Άι Βασίλη, της νεράιδας Σταρένιας και πολλών μικρών και μεγάλων έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή πριν τα Χριστούγεννα στο Πελέκειο του Παλαιού Δεσποτικού.

Το φροντιστήριο UK διοργανώνει ένα χριστουγεννιάτικο bazaar προσκαλώντας όλους τους Τρικαλινούς, μικρούς και μεγάλους, με τα έσοδα να διατίθενται στο ίδρυμα Φλόγα για τα παιδιά που τόσα χρόνια βοηθά. 

"Γιορτάζουμε την αλληλεγγύη, την αγάπη, την προσφορά! Στις 18 Δεκεμβρίου τα παιδιά δημιουργούν και χαρίζουν αγκαλιές ζεστές σε άλλα παιδιά, τα παιδιά της Φλόγας! Με χαρά σας καλούμε να ακούσετε τα μηνύματά τους, τις ευχές τους, τα όνειρά τους για το μέλλον και να μας θυμίσουν αξίες απλές μα ξεχασμένες.

Οργανώνουμε ένα παζάρι Χριστουγεννιάτικο, πολύχρωμο, μαγικό. Θα γίνουμε ξωτικά, θα γίνουμε ζαχαροπλάστες, μουσικοί και παραμυθάδες. Στη σοφίτα του Πελέκειου η Σταρένια θα περιμένει τους φίλους της να τους ταξιδέψει. Θα μας επισκεφτεί ο Αι Βασίλης. Θα ζωγραφίσουμε και θα στείλουμε ευχές αγάπης στον ουρανό.

Σας περιμένουμε, λοιπόν την Παρασκευή 18 Δεκέμβρη στην πλατεία Δεσποτικού στις 6-8!", αναφέρει το κάλεσμα των διοργανωτών. 

Θα είμαστε όλοι εκεί!