Ανανεώσεων συνέχεια για την Α.Ε.Φ, που θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν τη συνεργασία της με τους Θοδωρή Φορτούνη, Δημήτρη Αετόπουλο και Δημήτρη Γκαντιά.

Στις πρώτες τους δηλώσεις οι  παίκτες, μεταξύ άλλων, ανέφεραν:

Φορτούνης: "Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με την ΑΕΦ καθώς πέρασα ένα όμορφο εξάμηνο εδώ και εφόσον οι άνθρωποι της ομάδας με ήθελαν πολύ δεν το πολυσκεφθηκα πριν ανανεώσω και ας υπήρχε το ενδεχόμενο πρότασης από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας».

Αετόπουλος: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτήν την ομάδα και την επόμενη χρονιά. Το εξαιρετικό κλίμα που επικρατούσε όλη τη σεζόν στα αποδυτήρια και η δουλειά που γίνεται από πλευράς διοίκησης και προπονητή ήταν οι αιτίες για να μείνω."

Για τον Δημήτρη Γκαντιά η διοίκηση τονίζει ότι προσέφερε ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, όπου και αγωνίστηκε με την ομάδα μας. Η παραμονή του νεαρού μεσοεπιθετικού είναι η ένατη κατά σειρά, καθώς επιθυμία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας αποτελεί το να διατηρηθεί και τη νέα σεζόν ο βασικός κορμός της φετινής ομάδας.