Συνέχεια στο σερί των επιτυχιών θέλει να δώσει ο Α.Ο. Τρίκαλα στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας την ερχόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου στην Πάτρα, την Παναχαϊκή. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 4 το απόγευμα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τερματοφύλακας Διονύσης Χιώτης που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Καλλιθέα μετέβη ήδη στην Αθήνα για να εξεταστεί από γιατρό και να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Στο προχθεσινό παιχνίδι στις εξέδρες, πέραν των φιλάθλων, βρέθηκε και αρκετός κόσμος.
Συγκεκριμένα το «παρών» έδωσαν επίσης ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης μαζί με τον γυμναστή, Βασίλη Αλεξίου, αλλά και ο συνεργάτης του Μιχάλη Γρηγορίου στον Ατρόμητο, Βασίλης Καλογιάννης.
Επίσης, παρών ήταν και ο Αντώνης Καμπλιώνης, πρώην παίκτης του ΑΟΤ και νυν της ΑΕΛ.
Τηλεοπτικό με Κέρκυρα
Το πρώτο τηλεοπτικό παιχνίδι για το ΑΟ Τρίκαλα θα είναι το ντέρμπι με την Κέρκυρα για την 5η αγωνιστική, που θα γίνει την Παρασκευή 23 του μηνός.
Η διεξαγωγή της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα της Β’ Εθνικής.
Η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε χθες την ΟΠΑΠ Α.Ε. για τις εξαιρέσεις, ανακοινώνοντας ουσιαστικά και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής.
Οι εννέα αναμετρήσεις θα γίνουν από Παρασκευή (23/10) μέχρι την Κυριακή (25/10), με το κυρίως… πιάτο να είναι το Σάββατο (24/10) με επτά αναμετρήσεις.