Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγαν τα Τρίκαλα από την έδρα της Παναχαϊκής, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να μην είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Ο τεχνικός των Tρικάλων, λοιπόν, ανέφερε ότι το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, υπογραμμίζοντας ότι στο δεύτερο ημίχρονο μόνο ο ΑΟΤ υπήρχε στο γήπεδο.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για τη φιλοξενία. Αυτή η ιστορική ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της και είναι δεδομένο ότι πρέπει να στηριχθεί από την πόλη. Είναι μια νέα προσπάθεια. Ξέρω ότι υπάρχει πίεση. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στην Παναχαϊκή. Ήμασταν νευρικοί, δεν είχαμε καθόλου ρυθμό, χάσαμε όλες τις δεύτερες μπάλες. Δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά, είχαμε μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία και κάπως έτσι κύλησε το ημίχρονο, με την Παναχαϊκή να θέλει περισσότερο από εμάς τη νίκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο. Θέλω να επισημάνω τις τέσσερις τελικές προσπάθειες Είχαμε ένα εκρηκτικό 15ο λεπτο, αν όχι 20ο λεπτο, 45' με 65', αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζετε αν δεν τελειώσεις μια φάση μπορεί να το πληρώσεις στο τέλος.
Νομίζω μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα αλλά από την άλλη φεύγουμε από μια δύσκολη έδρα και ένα άξιο αντίπαλο. Συνεχίζουμε με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και ετοιμαζόμαστε αύριο κιόλας για το ματς με την Κέρκυρα», δήλωσε ο Παναγόπουλος.
a-sports.gr