Χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα έφυγαν τα Τρίκαλα από το θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ, με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να παραδέχεται μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «ΑΕL FC Arena» ότι οι «βυσσινί» πήραν δίκαια το τρίποντο.
Παράλληλα, ο τεχνικός του ΑΟΤ εμφανίστηκε προβληματισμένος από τα ατομικά λάθη που οδήγησαν στην ήττα της ομάδας του.
«Καλά Χριστούγεννα αρχικά και ευτυχισμένο το νέος έτος. Ένα προσωπικό μου σχόλιο πριν ξεκινήσω είναι πως βρίσκομαι σε μία πόλη που πέρασα δύο φορές. Τη μία 91 μέρες και την άλλη 56, αλλά για εμένα είναι σαν μήνες και όχι σαν μέρες. Εγώ όπου και αν πάω ψάχνω κίνητρο για να γίνω καλύτερος και η ΑΕΛ είναι μία τέτοια ομάδα που μπορεί να σε βοηθήσει.
Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αγωνιστικά και καλά διαβασμένοι στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεχθήκαμε δύο τέρματα ακόμα μία φορά και με δύο ατομικά λάθη βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτό είναι που με προβληματίζει αρκετά. Από εκεί και πέρα είναι δίκαιη νίκη, πέρα ως πέρα για την ΑΕΛ, και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια. ςύχομαι να βρει τον δρόμο της και να φύγει από αυτήν τη κατηγορία.
Επειδή δεν μου αρέσει να χαϊδεύω τα αυτιά κανενός, έχουν περάσει αρκετά σημαντικά πρόσωπα από αυτή την ομάδα και δεν θέλω να δώσω αξία σε κάποια πρόσωπα. Δεν έγινε το παραμικρό και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες των Τρικάλων ματώνουν τη φανέλα και προσπαθούν. Αυτό θέλω να πω στον κόσμο της ομάδας. Σήμερα εμείς φεύγουμε με ήττα και όλοι πρέπει να ξέρουν πως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Έχει τρία αποτελέσματα, τη νίκη, την ισοπαλία και την ήττα», δήλωσε ο Παναγόπουλος.
a-sports.gr