Για μια ακόμη χρονιά ο ΑΟ Τρίκαλα δεν ξέχασε τα δυο αδικοχαμένα παιδιά του, τον Παντελή Εξηνταφώτη και τον Στάθη Λαζαρίδη, που πριν από 19 χρόνια έχασαν άδικα τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.
Το μεσημέρι της Πέμπτης τελέστηκε τρισάγιο στo μνημείο των δύο παιδιών που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, από τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, μαζί με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Τσιακμάκη. Το τρισάγιο τελέστηκε παρουσία των ποδοσφαιριστών του ΑΟΤ και του στελεχιακού δυναμικού της ΠΑΕ.
Μετά τη δέηση ο Γενικός Αρχηγός Ζήσης Κατσαντώνης, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των άτυχων ποδοσφαιριστών της ομάδας και στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυστόστομος απεύθυνε ένα χαιρετισμό στους ποδοσφαιριστές . Τους ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχία στους αγώνες. Τους τόνισε επίσης πως θα προσεύχεται και θα είναι νοερά κοντά τους και έδωσε υπόσχεση να παρακολουθήσει κάποιους από τους αγώνες του πρωταθλήματος.
Στο μνημόσυνο, εκτός από τους παίκτες και όλο το στελεχιακό δυναμικό της ομάδας,  παραβρέθηκαν παράγοντες του Ερασιτέχνη , ο Δημοτικός Σύμβουλος  Άκης Αναστασίου, ενώ παρέστη επίσης ο  πρόεδρος των Βετεράνων του ΑΟΤ Στέφανος Πιάζας,  μέλη των παλαιμάχων , αλλά  και φίλαθλοι της ομάδας.


Ήταν βράδυ Τρίτης 19 Νοεμβρίου 1996 όταν ο ΑΟ Τρίκαλα έζησε την πιο τραγική στιγμή της ιστορίας του, όταν δυο δικά του παιδιά που φορούσαν τα «κυανέρυθρα», έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Κανείς φυσικά δεν έχει ξεχάσει τον Παντελή Εξηνταφώτη και τον Στάθη Λαζαρίζη, τα δυο παλικάρια που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή πριν από 19 χρόνια. Και ήταν τόσο νέοι… 22 και 21 χρονών αντίστοιχα.
Οι δυο φίλοι οδηγούσαν  με άσχημες καιρικές συνθήκες… όταν δεν άργησε να γίνει το κακό. Το νήμα της ζωής τους κόπηκε ξαφνικά και πολύ άδικα στην άσφαλτο. Το σοκ ήταν τεράστιο για την τρικαλινή κοινωνία που στην κυριολεξία βουβάθηκε εκείνες της ημέρες. Στις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Τρικάλων καθώς στις κηδείες των δυο παλικαριών δεν υπάρχει καμία λέξη που θα μπορούσε να περιγράψει την θλίψη που βίωσαν οι συγγενείς, οι συμπαίκτες, οι απλοί φίλαθλοι που έζησαν από κοντά τα δυο αυτά παιδιά. Στη μνήμη του Παντελή Εξηνταφώτη και του Στάθη Λαζαρίδη κτίστηκε ένα εικόνισμα στο Στάδιο της πόλης το οποίο θυμίζει σε όλους τα δυο παλικάρια που χάθηκαν τόσο άδικα. Ευχή όλων… να μην ξαναζήσει ο ΑΟΤ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιες δραματικές στιγμές στο μέλλον.