Στον παραιτηθέντα πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του Πανελευσινιακού φαίνεται να καταλήγει ο ΑΟ Τρίκαλα. Ο Αθηναίος επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής στα Τρίκαλα προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση με την πενταμελή διοικούσα επιτροπή του ΑΟΤ, τον Ερασιτέχνη, αλλά και τον δήμαρχο, Δημήτρη Παπαστεργίου, στο δημαρχείο της πόλης. 

Εάν επέλθει η συμφωνία, ο νέος ιδιοκτήτης θα φέρει στους "κυανέρυθρους" αρκετούς παίκτες από τον Πανελευσινιακό, αλλά και τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα, που στο παρελθόν είχε επιτυχημένη θητεία με τον ΑΟΤ στη Β' Εθνική. 

Απέσυρε το ενδιαφέρον ο Νίκος Παππάς

Αδυνατώντας να βρει τους κατάλληλους "συμπαίκτες" για να σηκώσει το οικονομικό βάρος του ΑΟ Τρίκαλα, ο Νίκος Παππάς εξέδωσε δήλωση με την οποία γνωστοποιεί πως δεν είναι σε θέση να αγοράσει την ομάδα. 

Η δήλωση του Τρικαλινού:

"Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του ΑΟ Τρίκαλα έκανα γνωστό το ενδιαφέρον μου για εμπλοκή μου στα διοικητικά του συλλόγου με σκοπό να βρεθεί λύση για την αγαπημένη μας ομάδα. Μάλιστα το ενδιαφέρον μου προέκυψε έπειτα από επικοινωνία που είχα με τον φίλο μου και συνεργάτη, Δημήτρη Καμπλιώνη ο οποίος μου εξήγησε το πρόβλημα που έχει προκύψει και την κρισιμότητα της κατάστασης. Αντιλαμβάνομαι τις κρίσιμες ώρες που επικρατούν στον ΑΟΤ και θα ήθελα να βοηθήσω να βγει από αυτό το τέλμα.

Ενημερώνω όμως με πάσα ειλικρίνεια τον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων πως οι προσπάθειες μας για εξεύρεση συνεργατών δεν καρποφόρησαν και για αυτό το λόγο δεν ενημερώσαμε για τις προθέσεις μας την διοικούσα επιτροπή και τον ερασιτέχνη ΑΟΤ. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί η λύση για να συνεχίσει ο ΑΟΤ στον δρόμο των επιτυχιών.

Με τιμή

Ν. Παππάς".