Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε στο Eleven ο ερασιτέχνης Α.Ο. Τρίκαλα και οι Ακαδημίες του. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από παιδιά και γονείς σε μια όμορφη εικόνα δείχνοντας ότι η οικογένεια του Α.Ο. Τρίκαλα μεγαλώνει μετά την  περασμένη μεταβατική σεζόν ξεκινώντας ο σύλλογος την συγκρότηση και την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων υποδομών.
Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΤ  κ. Κώστας Παρδάλης ευχαρίστησε όλα τα παιδιά και τους γονείς για την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες των Ακαδημιών , ευχήθηκε αποδοτική και υγιή χρονιά και οι ακαδημίες να συγκεντρώσουν ακόμη περισσότερα παιδιά.
Ο Κώστας Καρακούσης εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας μαζί με τον Γιάννη Καλιτζάκη έδωσε τις δικές του ευχές, είπε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια ο ΑΟΤ να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια και όλους όσοι συμμετέχουν στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟΤ.  Ευχαρίστησε επίσης την διοίκηση του ερασιτέχνη ,  τους προπονητές για την καθημερινή τους ενασχόληση με τα παιδιά, τον κ. Παιδή ο οποίος με την ΑΕΤ και τις εγκαταστάσεις στήριξε τη νέα προσπάθεια αλλά και τους ανθρώπους του Α.Ο. Φλαμουλίου κ.κ. Παναγιώτου και Τρικαλιώτη για την παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες της Ακαδημίας .
Zητήθηκε επίσης να ενισχυθεί ο ερασιτέχνης με περισσότερα μέλη καθώς η εγγραφή μελών είναι μηδαμινή και οι Τρικαλινοί πρέπει να στηρίξουν τον θεματοφύλακα της ομάδας που είναι ο ερασιτέχνης με εγγραφή  στον σύλλογο.


Ο κ. Στέφανος Παιδής εκπροσώπησε την ΕΠΣΤ , ευχήθηκε τα καλύτερα και ο ίδιος από την μεριά του και τόνισε στα παιδιά να συμμετέχουν, να προσπαθούν και να γίνονται και καλοί αθλητές και καλύτεροι άνθρωποι μέσα από την συμμετοχή τους στις ακαδημίες του ΑΟΤ.
Την κοπή της πίτας έκανε ο πάτερ Βασίλης Σαδραζάμης ευχόμενος και ο ίδιος υγεία και επιτυχίες.
Τυχεροί οι οποίοι βρήκαν τα πέντε φλουριά οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γεώργιος Τσιούνης ( τμήμα τζούνιορ), Κωνσταντίνος Ντίκας ( τμήμα μπαμπίνι), Γιώργος Σαδραζάμης ( τμήμα τερματοφυλάκων),  Προκόπης Σκρέτας ( τμήμα προπαιδικού) και Λευτέρης Κονόμη ( τμήμα εφήβων).
Η Ακαδημία του ΑΟΤ, ευχαριστεί τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, DESIGN Διαφημιστική, ADMIRALΑθλητικά είδη, Βιβλιοπωλείο Πανουργιάς  και Ζαχαροπλαστείο Τριζώνης για τις προσφορές τους.