Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα (πρώτη εντός έδρας) για τα Τρίκαλα που επικράτησαν της Καλλιθέας στο δημοτικό στάδιο(φωτογραφία sportrikala.gr) με 2-0, μπροστά σε 3.000 και πλέον θεατές.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27’ όταν ο Ριζογιάννης δοκίμασε το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα της Καλλιθέας.
Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Παναγόπουλου διαχειρίστηκαν καλά το ματς, η Καλλιθέα δημιουργούσε φάσεις, αλλά καμία εξ' αυτών απειλητική για την εστία του Διονύση Χιώτη. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η τοπική ομάδα διεύρυνε το προβάδισμα, όταν ο Στεφάνοβιτς έπιασε στην κεφαλιά μετά τη σέντρα του Κουσκουνά. Η Καλλιθέα έφτασε κοντά στο να μειώσει στο 76ο λεπτό,  με τον Ρουσάκη να επιχειρεί το σουτ και τον Σικαλιά, τοποθετημένο σωστά, να μπλοκάρει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εύκολη νίκη (πρώτη εντός έδρας) των Τρικάλων με 2-0, επί της Καλλιθέας.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης (48' Σικαλιάς), Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γκονζάλες (84' Δουκάκης), Γκμπαλέ (70' Χαροντάκης)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης (67' Σμυρλής), Πίκολο, Τσώνης, Ρουσάκης, Τεγούσης, Σταύρου, Μασένα, Αρναρέλλης (46' Λουκάνοβιτς), Φράγκος (56' Μπούζας)
Aναλυτικά τα αποτελέσματα:
Πανελευσινιακός - Κέρκυρα 1-3
Παναιγιάλειος - Λάρισα 0-1
Αναγ. Καρδίτσας-Παναχαϊκή 1-0
Εργοτέλης-Λαμία 1-1
Τρίκαλα-Καλλιθέα 2-0
Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας 1-2
Ολυμπιακός Βόλου-Χανιά 1-0
Ζάκυνθος-Κισσαμικός 0-0
Δευτέρα 12 Οκτωβρίου
18:00 Απόλλων Σμύρνης - Αχαρναϊκός (OTE TV)
(*) Πρoηγείται η Λάρισα με 9 βαθμούς και ακολουθούν τα Τρίκαλα με 7 και η Κέρκυρα με 6 (σε 2 αγώνες).