Τον Απόλλωνα Σμύρνης θα υποδεχθούν τα Τρίκαλα το Σάββατο (23/1) και ο Γιώργος Μαραντάς είναι πεπεισμένος ότι οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
Αυτό τόνισε σήμερα ο τεχνικός των Τρικάλων, υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες του θα εμφανιστούν 100% έτοιμοι ενάντια στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».
«Αυτό που προσδοκώ πλέον είναι στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε το Σάββατο, το οποίο είναι δύσκολο, είναι ένας δυνατός αντίπαλος, να είναι συγκεντρωμένοι, με καλό ποδόσφαιρο και καλή τακτική να έχουν δύναμη, πάθος, ψυχή και φυσικά μυαλό 90 λεπτά και περιμένω να ανταποκριθούν 100%.
Φυσικά περιμένουμε και την στήριξη του κόσμου για να είναι το αποτέλεσμα αυτό που επιθυμούμε όλοι. Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα το κάνουν.
Είμαστε όλοι σε πολύ καλή κατάσταση, ακόμη και ο Σερτζίνιο μάλλον θα είναι έτοιμος. Όπως ξέρετε έχουμε αποκτήσει και έναν επιθετικό. Ο Ναβάρο που αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα και αντικαταστάθηκε είναι καλά. Δεν έχουμε προβλήματα, είμαστε πανέτοιμοι για τη μάχη του Σαββάτου.
Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θέλουμε να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις και στο τέλος να πάρουμε την άνοδο. Άσχετα που η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία στόχος είναι αυτός. Τέθηκε από την αρχή από τον κ. Γιαλιά. Και εμείς που είμαστε σε αυτή την ομάδα είμαστε μέσα σε αυτό το στόχο και θα συνεχίσουμε να είμαστε και μετά το Σάββατο. Πιστεύω ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου θα είμαστε 100% έτοιμοι και ψυχολογικά και σωματικά», ανέφερε ο 42χρονος προπονητής.
Από εκεί και πέρα, είπε:
Για το γεγονός ότι η ομάδα του χάνει τη δυναμική της στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Είναι θέμα νοοτροπίας. Αυτό που τους έχω πει είναι ότι μέσα έξω μια ομάδα πρέπει να έχει την ίδια νοοτροπία. “Όταν μια ομάδα θέλει να κερδίζει πρέπει να κερδίζει τις μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Η νοοτροπία βάζω γκολ και κάθομαι πίσω να το κερδίσω ούτε εμένα μου αρέσει ούτε στη φιλοσοφία του προέδρου ούτε και σε εσάς. Δεν το δέχεται ούτε ο κόσμος. Θα αλλάξει 100%. Δεν έχω χρόνο να προσαρμοστώ στην ομάδα, ούτε η ομάδα σε εμένα. Δεν μπορώ να κρατάω την ομάδα πίσω. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Το ρόστερ μας είναι ολοκληρωμένο, δεν έχω ζητήσει κάτι άλλο».
Για τον Βρούτσινα: «Πάντα μια μεταγραφή έχει ρίσκο. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι καλός ποδοσφαιριστής και έχει εμπειρία απο την Ελλάδα, καθώς έχει αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό.
Δεν χρειάζεται απογοήτευση γιατί η ομάδα είναι μέσα στο στόχο της. Ό,τι και να συμβεί αυτοί οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν και θέλω να τους στηρίξουν και να υπάρχει συμπαράσταση. Να υποστηρίξουν την ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η ομάδα είναι πάνω από όλους».