Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, τον αγώνα κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής των Τρικάλων Γιώργος Βαζάκας.

Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» υποστήριξε ότι «τηνομάδα  του Αχαρναϊκού την ξέρω καλά, αφού δούλεψα για δυο χρόνια.  Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να προκριθούμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Πιστεύω ότι αυτά τα δυο παιχνίδια θα μας κάνουν ακόμη καλύτερους για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Από εκεί και πέρα έκανε αναφορά για τον κόσμο στο φιλικό με την Λαμία. «Για εμένα που ξέρω πράγματα και καταστάσεις δεν ήταν έκπληξη η παρουσία περίπου 2 χιλιάδων φιλάθλων στο στάδιο. Σίγουρα τα παιδιά αιφνιδιάστηκαν, αλλά κατάλαβαν ότι ήρθαν σε μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο».

Ενώ τόνισε ότι η διοίκηση του Χρήστου Γιαλιά με την οικονομική συνέπεια που έχει και την διάθεση θα πετύχει πράγματα με τον ΑΟΤ, ενώ δεν δίστασε να πει ότι ο στόχος είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι παίκτες του είναι στην διάθεση του για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό.