Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας σε δέκα κατηγορίες βράβευσε για το 2017 η trivago (η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων παγκοσμίως), επιλέγοντας εκείνα τα καταλύματα που ξεχώρισαν καταφέρνοντας να ανεβάσουν τον πήχη ακόμη υψηλότερα, τόσο στο επίπεδο κατηγορίας του το καθένα, όσο και σε επίπεδο χώρας.
Τα trivago Awards χωρίζονται σε οκτώ κατηγορίες στην κάθε μια εκ των οποίων βραβεύθηκαν δέκα ξενοδοχεία.
Στον κατάλογο περιλαμβάνονται και τρία ξενοδοχεία του νομού Τρικάλων. Την 9η θέση στην κατηγορία καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων κατέλαβε το Αnanti City Resort στα Tρίκαλα. Τη 2η θέση στην κατηγορία καλύτερο ξενοδοχείο 3 αστέρων κατέλαβε το Pyrgos Adrachti στην Καλαμπάκα και την 7η θέση το Della Bοutigue στα Μετέωρα.
Ο Johannes Thomas, Managing Director στην trivago δήλωσε: «Συγκεντρώνουμε και αναλύουμε περισσότερες από 175 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων από ιστοσελίδες ανά τον κόσμο. Αυτό μας δίνει σημαντική γνώση σχετικά με το ποιο ξενοδοχείο είναι ιδιαίτερα καλό και σε ποιο τομέα.» Ενώ προσέθεσε: «Τα βραβεία της trivago αναγνωρίζουν τα καταλύματα εκείνα που προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής στους καλεσμένους τους και είμαστε περήφανοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι που βραβεύουμε αυτά τα επιτεύγματά τους.»