Το σχόλιο του για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Τρικάλων έκανε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος:

«Η απόφαση στην οποία καταλήξαμε είναι να έχουμε στα ψηφοδέλτια μας 3 άνδρες και 3 γυναίκες. Από εκεί και πέρα, στο νομό μας, οι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο μας θα θέλαμε να είναι άτομα που να έχουν ευρύτατη απήχηση στην κοινωνία μας, και να μπορούν να ανταποκριθούν στις μεγάλες μάχες που δίνονται και μέσα και έξω από τη Βουλή.

Τα κριτήρια που βάζουμε είναι πολύ πιο ποιοτικά, θα πρέπει οι κατάλληλοι υποψήφιοι να έχουν γνώσεις και να μπορούν να τοποθετηθούν στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την πολιτική ζωή. Σε όλα αυτά τα καθήκοντα δοκιμάζονται οι υποψήφιοι βουλευτές. Νομίζω πως και όλο το ψηφοδέλτιο που είχαμε κατεβάσει και στις προηγούμενες εκλογές μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτά τα μεγάλα πολιτικά ζητήματα του νομού μας.

Προσωπικά, επειδή δεν θα είμαι στο επόμενο ψηφοδέλτιο δεν θεωρώ πως πρέπει να αναμειχθώ με συγκεκριμένο τρόπο στην συγκρότηση του. Αυτά τα ονόματα που ακούω πάντως θεωρώ πως είναι πολύ καλές προτάσεις υποψηφιοτήτων.»