Για την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων σχετικώς με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, αλλά και την 3η δόση του εμβολίου που θα γίνεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στη Λέσχη 97,6 ο διοικητής του Νοσοκομείου Κώστας Γρηγορίου. 

Όπως είπε "τα περιστατικά που νοσηλεύονται με covid, είναι 15 άτομα σε μέσο όρο την τελευταία εβδομάδα, ενώ στη ΜΕΘ covid παρουσιάζουμε αύξηση στους διασωληνωμένους και έχουμε 6 αυτή τη στιγμή". 

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς πολιτών με την 3η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, ο Κ.Γρηγορίου είπε πως "είμαστε έτοιμοι στο ΓΝΤ να κάνουμε και την 3η δόση του εμβολίου σε όσους έχουν κληθεί και το επιθυμούνε, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ακόμα και αυθημερόν μπορούμε να κανονίσουμε το ραντεβού".

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί και βρίσκονται εδώ και ένα μήνα σε αναστολή, δηλώνοντας πως από τους συνολικά 54 οι 11 έχουν επιστρέψει στις δουλειές τους, θεωρώ ότι συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να κάνουν το εμβόλιο".

trikalaenimerosi.gr