Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τρικάλων στις 13 Ιουνίου, την οποία συγκάλεσε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Βασίλης Πολυμερόπουλος και στην οποία συμμετείχαν αντιπροσωπείες από το σύνολο των ενεργών σωματείων του νομού αποφασίστηκε η επανασύσταση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.  Ορίστηκε διαπαραταξιακή και διασωματειακή προσωρινή Εκτελεστική Γραμματεία του Ν. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ με τα παρακάτω μέλη:
1. Ψαράς Σεραφείμ Πρόεδρος
2. Πασχάλης Νίκος Γεν. Γραμματέας
3. Ντόβας Κώστας Αντιπρόεδρος
4. Κλούφης Βασίλης Αντιπρόεδρος
5. Μπακάση Βάσω Μέλος
6. Ζώης Βασίλης Μέλος
7. Αλεξίου Στέλιος Μέλος
8. Αναγνώστου Ιωάννης Μέλος
9. Αλεξοπούλου Νάντια Μέλος
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά τη συνεδρίασή της την Τρίτη, 21 Ιουνίου, ενέκρινε ομόφωνα τη συγκρότηση και τη λειτουργία της προσωρινής Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ν. Τρικάλων, όπως αυτή προέκυψε από τη σύσκεψη των Πρωτοβάθμιων Σωματείων την Τρίτη, 13 Ιουνίου.
Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι η προσωρινή Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Τρικάλων – με τη σειρά της – θα πρέπει εντός έξι (6) μηνών να μεριμνήσει για την πραγματοποίηση συνέλευσης αντιπροσώπων και εκλογών ανάδειξης Εκτελεστικής Γραμματείας με τριετή θητεία, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Εσωτερικό Κανονισμό της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τα Ν.Τ.