Για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε την μεγάλη της κλάση με την κατάκτηση του Ασημένιου Μεταλλίου στην κατηγορία – 62 Kgr στο βαθμολογούμενο G1 Serbia Open open 2023.

Η Ολυμπιονίκης και κορυφαία αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη τα κατάφερε επίσης σε ένα από τα δυσκολότερα βαθμολογούμενα τουρνουά του κόσμου κατακτώντας την 2η θέση και ένα από τα τρία Ελληνικά μετάλλια, (Τζέλη - Χαμαλίδης - Ραψομανίκης) χάνοντας την πρωτιά στο παρά πέντε δευτερόλεπτα!

Αυτό είναι το τρίτο Συνεχόμενο Διεθνές Μετάλλιο που καταδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες του Ολυμπιακού Ταεκβοντό στον κόσμο!

Για την ιστορία:

Στον 1ο αγάνα κέρδισε την Τσάχα αθλήτρια και στον προημιτελικό και ημιτελικό το νο2 και νο3 του ταμπλό αντίστοιχα και χάνοντας στον Τελικό με 2-1 στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η σταθερότητα της σε υψηλές πτήσεις οφείλεται στην δουλειά που κάνει στον ΣΟΑΤ αλλά και στον συνεργάτη- γυμνατη της Γιώργο Μητσα.

Μεγάλο μερίδιο ανήκει στις εταιρείες που την στηρίζουν, στην stoiximan και στην "Οικογένεια ΚΛΙΑΦΑ" που στηρίζει την Φανή και τον Σύλλογο.

Το ΔΣ του ΣΟΑΤ συγχαίρει θερμά την Φανή Τζέλη και της εύχεται καλή συνέχεια στην τεράστια προσπάθεια της που μας γεμίζει περηφάνεια.