Δύο μαθήτριες του ΓΕΛ Πύλης βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι που περιείχε σεβαστό χρηματικό ποσό στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. 

"Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης, συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριες του ΓΕΛ Πύλης, Μαριτίνα Σιαμπάνη και Αντριάνα Πατέρα, για την πράξη παράδοσης πορτοφολιού στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, το οποίο περιείχε σεβαστό ποσό χρημάτων, θεωρώντας ότι η πράξη αυτή μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τους/τις συμμαθητές/τριες τους αλλά και για όλους μας.

Αξίζουν λοιπόν τα θερμά μας συγχαρητήρια για τις ίδιες, για τις οικογένειές τους, για τους/τις εκπαιδευτικούς τους και τον διευθυντή τους που με την επιμονή και την αρωγή τους καλλιέργησαν ήθος, ευγένεια και ανθρωπιά στα παιδιά αυτά.

Τέτοιες πράξεις είναι σημαντικό να γνωστοποιούνται διότι μπορεί να αποτελέσουν δίδαγμα και ελπίδα για μια κοινωνία που υπηρετεί κανόνες, αξίες και ηθικές αρχές.

Για τον λόγο αυτό ο Διευθυντής της ΔΕ Τρικάλων σε προσεχή επίσκεψή του στο σχολείο θα βραβεύσει τις μαθήτριες όπως αρμόζει σε τέτοιες αξιέπαινες ενέργειες.

Eυχόμαστε καλή πρόοδο στη ζωή τους και κάθε επιτυχία με την ίδια πάντα τιμιότητα και ευσυνειδησία που επέδειξαν."