Την Καλαμπάκα επισκέφθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου ο  Αναπληρωτής Τομεάρχης του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Βουλευτής της ΝΔ Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου,  ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.
Πριν την εκδήλωση ο κ. Καράογλου επισκέφτηκε το Δημαρχείο Καλαμπάκας όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης και μέλη της Δημοτικής Αρχής, όπου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα Μετέωρα και την ευρύτερη περιοχή και όταν του αναφέρθηκε ότι η Καλαμπάκα είναι η τρίτη περιοχή στην Ελλάδα όσον αφορά την προσέλκυση τουριστών, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του. Ο Δήμαρχος του δώρισε για την επίσκεψή του, μια γκραβούρα του ιστορικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Στην κεντρική του ομιλία ο κ. Καράογλου εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του στην Καλαμπάκα και για την παρουσία του κόσμου, σημειώνοντας ότι είναι ενδεικτική του κλίματος που αλλάζει μέρα με τη μέρα, ανέφερε ότι η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα αποτελέσει μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της χώρας μας και δεν δίστασε να πει ότι θα είναι καταστροφή για τη χώρα αν επιστρέψει σε εθνικό νόμισμα.
Επεσήμανε επίσης ότι η εποχή όπου το ψέμα κέρδιζε την αλήθεια τελείωσε, ότι ήρθε η ώρα η ΝΔ να βάλει τη χώρα σε τάξη, καθώς πάντα η Νέα Δημοκρατία ήταν το κόμμα που οι πολίτες εμπιστευόταν στα δύσκολα. 
Τον Θεόδωρο Καράογλου προλόγισε ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος επισήμανε ότι πρόκειται για ένα στέλεχος πρώτης γραμμής της παράταξης και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγωνιστική ετοιμότητα, για να αλλάξουμε την πορεία της χώρας και να την νοικοκυρέψουμε.

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Τομεάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας, οι πρώην βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, ο πολιτευτής Θανάσης Λιούτας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος Στέργιος Χυτούδης και ο Τομεάρχης Οργανωτικού Ν.Ο. Τρικάλων Νίκος Καρδούλας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Τρικάλων Χρήστος Γακόπουλος, Απόστολος Κολίτσας, Ντίνος Μπάρδας και Γιάννης Μπουτίνας, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Βράνζας, ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων Γιάννης Κουτσονάσιος, ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΟΔΕ Γιώργος Καρανάσιος, ο υπεύθυνος Επιστημονικών Φορέων της ΝΟΔΕ Κώστας Τσίγκας, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τρικάλων Μιχάλης Λάππας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων Θάνος Βλαχονάσιος, τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Καλαμπάκας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολλά στελέχη και φίλοι της ΝΔ και πολλοί άλλοι.