«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια μαύρη κηλίδα στην πολιτική ιστορίας του τόπου και η παραμονή της στην εξουσία είναι πλέον θέμα χρόνου».
Αυτό τόνισε από το Δημαρχείο Καλαμπάκας ο βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας της ΠΓ της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο επίσκεψής του προερχόμενος από τους Σοφάδες όπου βρέθηκε νωρίτερα περιοδεύοντας στο Θεσσαλικό διαμέρισμα.
Τον κ. Αυγενάκη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, μέλη της Δημοτικής Αρχής και  της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας και τον ευχαρίστησε γιατί παραβιάζοντας το σφικτό πρόγραμμα του ήλθε στην περιοχή.
Ο κ. Σινάνης αφού έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τον Δήμο, δεύτερο σε έκταση της χώρας και τα ζητήματα που τον ταλανίζουν υπογράμμισε την ανάγκη η πολιτεία να διευκολύνει το έργο των ΟΤΑ και του ιδιωτικού τομέα γιατί έτσι θα βοηθήσει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και όχι με συνεχή φορολογικά βάρη που εξοντώνουν την αγορά και εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι σύντομα «θα είμαστε κυβέρνηση».
Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης ευχαρίστησε για την υποδοχή και την φιλοξενία λέγοντας ότι η ΝΔ και ο πρόεδρος της θέλουν πραγματικά να αλλάξουν την πορεία της χώρας και να επικοινωνήσουν ειλικρινά με τους πολίτες επισημαίνοντας ότι είναι θέμα χρόνου το κόμμα να επανέλθει στην διακυβέρνηση της χώρας.
Χαρακτήρισε επικίνδυνη και καταστροφική την σημερινή κυβέρνηση η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά αποτελεί μια μαύρη κηλίδα στην πολιτική ιστορία του τόπου που έχει φέρει τους πολίτες σε απόγνωση.
Μάλιστα προανήγγειλε ότι οι δημοσκοπικές μετρήσεις δείχνουν καθαρά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές και προανήγγειλε ότι θα κάνουμε διπλή ανάσταση μέχρι τον Απρίλιο και απευθυνόμενος στον κ. Σινάνη είπε πως έχεις καλή πληροφόρηση Δήμαρχε…
Ακολούθησαν χαιρετισμοί των κ.κ. Σκρέκα, Βλαχογιάννη, Λιούτα και Μπαγιώτη με τον τελευταίο να υπογραμμίζει ότι τα καλύτερε έρχονται ενώ ο Δήμαρχος Καλαμπάκας προσέφερε στον κ. Αυγενάκη μια γκραβούρα της Κοιμήσεως Θεοτόκου ως ανάμνηση της επίσκεψής του.
Σημειώνεται ότι ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε σε Θεσσαλική περιοδεία ως επικεφαλής στελεχών της ΝΔ με σύνθημα «συνεχίζεται το οδοιπορικό της Συμφωνίας Αλήθειας και στον κάμπο».
meteoravoice.gr