Με μια λιτή επιστολή προς το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας, ταυτόχρονα και στο Δήμο Φαρκαδόνας ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κίμων Χαλβατζάς, ζητά να γίνει δεκτή η παραίτησή του από το Σώμα.
Το αίτημα του δημοτικού συμβούλου ήρθε να ξαφνιάσει αρκετούς δημοτικούς συμβούλους ακόμη και της δημοτικής του παράταξης. Έρχεται ως δεύτερη, καθώς προ μηνών είχε προηγηθεί η παραίτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κ. Δημήτρη Χαντζή, ο οποίος είχε επικαλεστεί προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.
Στην παρούσα φάση ο κ. Χαλβατζάς επικέντρωσε την προσοχή σε άλλους λόγους, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην παραίτησή του, «δηλώνω ότι παραιτούμαι του αξιώματος του δημοτικού συμβούλου οριστικά και αμετάκλητα, λόγω διαφωνιών που αφορούν αποφάσεις και πλήττουν τους πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας».
Ουσιαστικά με την παραίτηση του ο κ. Χαλβατζάς βάζει τέλος στην μακρόχρονη πορεία στα αυτοδιοικητικά της περιοχής. Ο ίδιος είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος σε διάφορες δημοτικές Αρχές της Φαρκαδόνας, παλιότερα υπήρξε και αντιδήμαρχος.
Μετά το αίτημα που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος προσκλήθηκε ο πρώτος επιλαχών από την ίδια παράταξη και τη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας, ο κ. Γιάννης Στάμος.
Ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας, πρώην δημοτικός σύμβουλος, αλλά και αντιδήμαρχος επί δημαρχίας κ. Κώστα Οικονόμου αναμένεται να επιστρέψει εκ νέου στα δημοτικά έδρανα, μια και έκανε αποδεκτή την πρόσκληση.

krinitrikalon.gr