Στην εποχή που ζούμε τα περισσότερα παιδιά έχουν αποκτήσει πολλές κακές διατροφικές συνήθειες. Οι γονείς από την άλλα πλευρά, δυσκολεύονται να αρνηθούν σε κάποια σνακ που τους ζητούν και το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται ελλείψεις όσον αφορά τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία. Οι βιταμίνες για παιδιά www.my-pharmacy.gr/tag/bitamines-gia-paidia δίνουν τη λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Το Monkey Πολυβιταμίνη για Παιδιά 3+ ετών με Γεύση Μούρου, 30 chew gels είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο σημειώνει αυξημένες πωλήσεις σε πολλές χώρες. Προσφέρει σημαντική βοήθεια όσον αφορά τη φυσιολογική ανάπτυξη του παιδικού οργανισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Δεν περιέχει τεχνητά συντηρητικά.

Είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους. Περιέχει φυσικό άρωμα μούρων. Η βιταμίνη D απαιτείται για την φυσιολογική ανάπτυξη και ενίσχυση των οστών των παιδιών, ενώ το ιώδιο συνεισφέρει στη φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών. Τέλος, ο σίδηρος έχει καθοριστική συμβολή στην ομαλή ανάπτυξη της διανοητικής λειτουργίας των παιδιών. Η προτεινόμενη δοσολογία είναι μία ταμπλέτα σε καθημερινή βάση.

Τα Μοnkey δημιουργήθηκαν από την Helen Sadler, μητέρα και πρώην δασκάλα δημοτικού σχολείου, στην προσπάθειά της να βοηθήσει την κόρη της Josephine να ξεπεράσει μια πολύ σοβαρή επέμβαση που έκανε σε πολύ μικρή ηλικία. Διαθέτουν ελκυστική και διασκεδαστική συσκευασία στην οποία αναγράφονται έξυπνες συμβουλές υγείας.

Έχουν υπέροχη γεύση με φυσικά αρώματα. Είναι ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν ολοκληρωτικά τις θρεπτικές ανάγκες των παιδιών που βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης.